Pieterpad: Roermond naar Peij (22 km)

Maandag 21 juni 2010. Na de etappe van gisteren wordt dit dag 2, en gelukkig is deze etappe van Roermond naar Peij wel wat korter, zo’n 22 km. Ook deze dag is het weer prima, net als gisteren trouwens. We zullen deze dag per fiets naar het beginpunt rijden. Aangezien het maandag is kunnen we eerst weer ontbijtbroodjes krijgen. We zoeken een bakker in Echt, maar dat is niet nodig. De supermarkt heeft prima broodjes voor ontbijt en lunch voor ons.

Via de knooppuntenkaart op weg naar Spik. Maar door het omrijden over de knooppunten rijden we maar liefst 33 km en doen er zo’n 2 uur over. Het wordt uiteindelijk 11:30 dat we kunnen beginnen. De tocht zelf is toch wel gehandicapt door de zware inspanning van gisteren. Bovendien zijn er de blaren. Die hebben we gisteravond wel doorgeprikt, maar ze geven vandaag toch nog wel problemen.

Tegen 17:30 arriveren we op de camping, waar de route precies achterlangs loopt. Toch wel blij dat de 2 etappes nu zijn afgelegd. We hebben maar even 52 km pieterpad gelopen in 2 dagen, en aan echte km’s zelfs 55. Ook dat is weer een record!